NAVITAS

Despre noi

Navitas este un nou brand de stil de viață în aer liber. Mergând pe propriul său drum, existând acolo unde se întâlnesc ținutele de stradă, sporturile în aer liber și sporturile de acțiune.

Creat de un colectiv de indivizi similari care provin din medii foarte diferite, dar toate având un fir comun care îi ține împreună, tuturor ne place să fim în aer liber! Suntem următoarea generație de entuziaști în aer liber și ne concentrăm pe crearea de îmbrăcăminte și echipamente care să se potrivească stilului de viață pe care îl ducem.

Moștenirea noastră din Marea Britanie înseamnă, inevitabil, o călătorie pentru a ne urmări pasiunea, fie că este vorba de o excursie rutieră către ocean sau munți, fie o noapte sub stele pe malul lacului. Călătoria devine parte a stilului de viață, iar Navitas înțelege acest lucru și se bazează pe o experiență de peste 20 de ani dormind în dube, pe podele și canapele și a montat corturi în căutarea experiențelor.

La Navitas, ne concentrăm pe detalii, iar concluzia este că nu poate doar să arate bine, ci pentru Navitas trebuie să performeze. Acasă, pe străzile orașului sau în aer liber, avem nevoie de produse de performanță pentru a ne bucura de a fi în aer liber, indiferent de elementele.

Modelat din stradă, inspirat pentru exterior, construit pentru a rezista…

Shopping Cart